≡ Menu

Apartmaji v Poreču

S pomočjo iskalnika najdete apartmaje v Poreču z ugodnimi cenami. Vpišite termine, pritisnite Išči in preverite ponudbo apartmajev za najem.
Booking.com
Na strani z rezultati najdete ponudbo prostih apartmajev v Poreču in jiha lahko primerjate med seboj, si ogledate več fotografij notranjosti apartmaja in druge lastnosti. Preverite jih več in izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Spodaj najdete nekaj od teha apartmajev tudi opisanih, tako da lahko kar na strani apartmajiporec.si pridobite več podatkov o njih. Na povezavi jih lahko kasneje brezplačno rezervirate.

Apartmaji Poreč

Dodatni apartmaji v Poreču

Art House ***

Apartma Art House se nahaja v zgodovinski hiši v središču mesta. Sestavljen je kot dupleks z dvema spalnima sobama za skupno 4 osebe. Opremljen je z klimatsko napravo, televizijo ter celo manjšim balkonom.

Znamenitosti, kavarne, trgovinice in živahen vrvež so na dosegu roke, najbližja plaža je oddaljena le 100m, nekoliko večja pa 800m od nastanitve.

Villa Herak ****

Le 100m od rimskega trga in Eufrazijeve bazilike stoji Villa Herak, v kateri se nahajajo trije prostorni in razkošni apartmaji za 3-4 osebe. Vsi apartmaji so opremljeni z klimatsko napravo, televizijo, urejen je tudi dostop do brezžičnega interneta.

Na prostem je urejen vrt, terasa ter prostor za peko na žaru. Lastniki vam pomagajo pri organizaciji izletov v okolici. Najbližja plaža je oddaljena 5 minut hoda, trgovina in tržnica sta v bližini.

Apartma Giuli ***

Apartma Giuli boste našli v mirnem stanovanjskem predelu, južno od središča Poreča. Apartma z dvema spalnima sobama je primeren za 4 osebe, vključuje pa tudi televizijo z ravnim zaslonom, klimo ter uporabo brezžičnega interneta.

Pred hišo je privatno parkirišče. Najbližja plaža je oddaljena 10 minut sprehoda, na sladoled, spoznavanje zgodovine ali okusno ribjo pojedino pa se sprehodite v 300m oddaljeno središče mesta.

Apartmaji Mare FF ***

Apartmaje Mare boste našli v apartmajskem naselju v predelu Plava Laguna, 20 minut sprehoda od središča mesta. Na voljo sta 2 apartmaja, katera sprejmeta 3-4 osebe. Vsak apartma nudi teraso s pogledom na vrt, klimo, televizijo ter brezžični internet. V kuhinji se boste razvajali z aparatom za kavo.

Supermarket je oddaljen 100m, plaže v turističnem kompleksu Plava laguna pa 10 minut hoje.

Villa Birikina ****

Villa Birikina se ponaša s 5 moderno opremljenimi apartmaji za 2-4 osebe, urejenim vrtom, zunanjim bazenom, teraso za sončenje ter prostorom za žar. Vsak apartma nudi eno ali dve spalni sobi, balkon, satelitsko televizijo ter dostop do brezžičnega interneta.

15 minut sprehoda je do najbližje plaže, prav toliko je tudi do središča mesta. Najbližja trgovina je oddaljena le slabih 100m.

Preverite tudi ponudbo apartmajev v Poreču na tej strani, kjer jih najdete več 100 in jih lahko enostavno rezervirate.

apartmaji poreč

Nazaj na prvo stran apartmaji Poreč ali hoteli.