≡ Menu

Mobilne hišice v Poreču

Zraven apartmajev in hotelov v Poreču, najdete tam tudi večje število mobilnih hišk. V kolikor vas zanima najem mobilne hišice v Poreču, si lahko spodaj ogledate kampe, kjer so na voljo in pridobite nekaj informacij o najemu, opremljenosti in ceni.

Na povezavah pa lahko preverite tudi proste termine in mobilne hišice v Poreču brezplačno rezervirate. Prav tako smo za vas objavili nekaj prostih terminov na najem mobilne hišice v Poreču in bližini. Preverite spodnje termine. Zraven spodnji mobilnih hišic v Poreču, si oglejte tudi stran Najnižje cene, kjer najdete najnižje cene za najem hišic v posameznem terminu in stran Termini, kjer najdete veliko kampov in hišic na Hrvaškem razdeljene na termine, tako da lahko enostavno preverite ceno za najem mobilne hišice v Poreču ali kje drugje.

Kamp Materada

Že iz slike je razvidno, da gre za zelo lep kamp in mobilne hišice. Na spodni povezavi si lahko ogledate več fotografij, notranjost mobilnih hišic v kampu Materada in druge podatke. Preverite proste termine za dopust in ceno za najem.

Več info o kampu Materada

Termini v kampu Materada

Mobilne hisice poreč materada kamp

Kamp Lanterna Poreč

Na spodnjih povezavah najdete več informacij za mobilne hišice v kampu Lanterna in proste termine za najem hišice.

Več info o kampu Lanterna

mobilne hišice lanterna poreč

Kamp Zelena Laguna

Če bi radi najeli mobilno hišico pri Poreču, je ena izmed možnosti tudi kamp Zelena Laguna. Na spodnji povezavi najdete ceno in proste termine, prav tako pa najdete več informacij o opremljenosti kampa.

Več info o Zeleni Laguni

Mobilne hisice poreč zelena laguna

Kamp Bijela Uvala

Zelo velik komplek mobilnih hišic pri Poreču, kjer boste zagotovo našli nekaj za sebe, če je to vaš priljubjen način preživljanja dopusta. Kliknite na povezavo in si oglejte cene za najem mobilne hišice v Poreču.

Več info o Bjeli Uvali

Mobilne hisice poreč bijela uvala

FKK Kamp Ulika

Če bi se radi odpravili v nudistični kamp, je Ulika ena izmed dveh možnosti v Porečun in njegovi okolici. Preverite ponudbo mobilnih hišic, notranjost in opremljenost kampa in si oglejte cene na povezavi.

Več info o kampu Ulika

Mobilne hisice poreč ulika kamp

FKK Kamp Solaris

Solaris je drugi nudistični kamp v bližini Poreča, kjer najdete mobilne hišice. Oglejte si ponudbo, proste termine za najem mobilne hišise in nekatere druge informacije, ki vam bodo koristile pri odločitvi za kamp Solaris v Poreču.

Več info o kampu Solaris

Mobilne hisice poreč

Oglejte si tudi strani hoteli in apartmaji v Poreču, če vas zanimajo tudi druge oblike prenočišč.